Professors

GEWELDLOZE COMMUNICATIE

Marshall Rosenberg

"Geweldloze communicatie wil ons intenser naar elkaar laten luisteren, brengen tot een dieper respect en groter inlevingsvermogen (mededogen), en een wederzijds verlangen kweken om vanuit het hart te geven."

(Uit de samenvatting van Hoofdstuk 1 van het boek Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg.)

JAN VAN KOERT

TRAINER VINE COACHING

"Het is mijn missie om de kennis van en vaardigheid in Geweldloze Communicatie voor een breed (professioneel) publiek toegankelijk te maken. Ik wil graag een bijdrage leveren aan een maatschappij en leefomgeving waarin individuele behoeften van mensen er toe doen."

ANJA NEKEMAN

Trainer & oprichter

"Ik daag mensen uit om met andere oren te leren luisteren, met andere woorden te leren spreken en om werkelijk verbinding te maken met zichzelf en anderen. In 2005 werd ik diep geraakt door een training Geweldloze Communicatie. Voor mij begon een ontdekkingsreis naar binnen. Ik ontdekte diepgaande behoeften van mezelf en wat een levensverrijking dit voor me is om hiermee verbonden te zijn en vanuit die behoeften mijn leven te leven."

MARTIJN CEELEN

Trainer & oprichter

"Als trainer in geweldloze communicatie geniet ik van bijdragen aan kwaliteit van leven. Ik leef en werk met liefde en compassie en gun dit iedereen. Het balanceren van zorg en aandacht voor mijn cursisten, mijzelf en mijn omgeving blijft een continu proces van leren en delen wat ik leer. Geweldloze communicatie ondersteunt mij in dat proces, van zingeving tot praktische interventie in mijn eigen leven en dat van mijn deelnemers."

TOP